Gastenverblijf Rodenburg
Logeren in de polder

Logies

Als u aankomt hebben wij de bedden voor u opgemaakt, liggen er handdoeken en badlakens in de badkamer en staat er een welkomstpakketje voor u klaar inclusief koffie en thee. Zo kunt u meteen na aankomst heerlijk gaan genieten!

Om uw verblijf nog heerlijker te maken kunt u enkele extra's bijboeken.Extra's
Voor een nog heerlijker ontspannen verblijf!
Bij te boeken extra's.pdf (239.25KB)
Extra's
Voor een nog heerlijker ontspannen verblijf!
Bij te boeken extra's.pdf (239.25KB)

 

Ontbijt

Bij een heerlijke overnachting hoort uiteraard ook een lekker ontbijt.

Als u een kamer gereserveerd heeft inclusief ontbijt dan ontvangt u bij aankomst van ons een goed gevulde mand, zodat u de volgende morgen zelf kunt bepalen hoe, wanneer en waar u wilt ontbijten.

Het gastenverblijf is namelijk voorzien van een compleet ingerichte keuken met oven, kooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat (filter en senseo) en waterkoker.

U kunt ervoor kiezen om op de kamer te ontbijten, maar met mooi weer is het ook mogelijk om buiten op het terras uw ontbijt te nuttigen. 

Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij ontbijt dan is dit in overleg allemaal mogelijk.


Fietsverhuur

In samenwerking met Bike Totaal IJzerman in Brandwijk is het bij ons mogelijk om fietsen te huren. Er zijn zowel stadsfietsen als e-bikes beschikbaar.

Stadsfiets €12,- per dag  

E-bike €19,50 per dag 

Kinderzitje €5,- per dag

U dient dit wel tijdig (minimaal 2 dagen voor aankomst) bij uw reservering aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de fietsen voor u klaar staan bij ons Gastenverblijf, zodat u zorgeloos op de fiets kunt genieten van onze omgeving.

 
E-mailen
Bellen
Map